In 2012 werd er een nieuwe jaarlijkse traditie in gang gezet door de St.Bernardus Abt 12 in een unieke editie op de markt brengen. Hiervoor werd er een speciale Magnumfles ontworpen, en werd er ieder jaar een nieuw artwork ontwikkeld voor het frontlabel. Dit jaar is dat Bart Ramakers. In de brouwerij waar nu de bieren van St. Bernardus worden gebrouwen, kwam ooit Westvleteren uit de ketels. De brouwers van St. Bernardus weten dus hoe je een goed bier moet brouwen. Probeer beide bieren eens blind naast elkaar en proef het verschil, benieuwd welke jij het lekkerst vindt. Deze Quadrupel is gebrouwen volgens origineel recept sinds 1946. Zacht volmondig, fruitig, complex en bitterzoet.
In 2012 werd er een nieuwe jaarlijkse traditie in gang gezet door de St.Bernardus Abt 12 in een unieke editie op de markt brengen. Hiervoor werd er een speciale Magnumfles ontworpen, en werd er ieder jaar een nieuw artwork ontwikkeld voor het frontlabel. Dit jaar is dat Bart Ramakers. In de brouwerij waar nu de bieren van St. Bernardus worden gebrouwen, kwam ooit Westvleteren uit de ketels. De brouwers van St. Bernardus weten dus hoe je een goed bier moet brouwen. Probeer beide bieren eens blind naast elkaar en proef het verschil, benieuwd welke jij het lekkerst vindt. Deze Quadrupel is gebrouwen volgens origineel recept sinds 1946. Zacht volmondig, fruitig, complex en bitterzoet.