Gratis bezorgd in Breda en vanaf €75 in NL en BE    •    Snelle verzending    •    Stevige verzendverpakking    •    Wekelijks nieuwe bieren    •    klantenbeoordeling 4,9/5

Let's talk business

Nieuwe samenwerkingen zijn altijd goed!

Naast dat ik de consument graag blij maak met mooie maar vooral heerlijke bieren, kan ik uiteraard ook iets voor jou in de zakelijke context betekenen. Ben je opzoek naar een origineel geschenk of kerstpakket voor de lekkere ontspanning van je personeel of zakelijke relatie? Streken heeft hierin een mooi assortiment, voor elk wat wils en in iedere prijsklasse.
De afgelopen jaren heb ik al veel bedrijven en hun werknemers hier blij mee mogen maken.
Ik heb geen "standaard" pakketten maar ga samen met jou kijken wat de wensen zijn, zodat je altijd met een origineel bier of wijn geschenk voor de dag komt.

Zullen we samenwerken?
Proost, Gijs.

Vrijdagmiddagborrel

Yeah it’s Friday!

Een week hard gewerkt en wat is er dan fijner om samen met je collega’s de week af te sluiten met een mooi glas bier of heerlijk wijntje en ontspannen het weekend in te gaan?


Streken verzorgt voor jouw bedrijf de VrijdagMIddagBOrrel en zorgt ervoor dat vrijdag ochtend alles gekoeld bij jullie op kantoor wordt bezorgd.
Vertel mij je wensen en ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes word geregeld!

Online Bierbeleving

Ben je opzoek naar iets origineels?

Dan is de bierbeleving-box iets voor jou en je collega’s. Dit is een box met verschillende bieren en bijpassende hapjes, daarbij komen leuke filmpjes met persoonlijke uitleg, welke online te kijken zijn.
Het is geen live proeverij dus er kan aan de proeverij begonnen worden wanneer iemand dat zelf wil en uiteraard kun je ook zelf het tempo bepalen. Natuurlijk kan deze proeverij ook gezamenlijk op hetzelfde moment bekeken worden.
Ook hebben de hapjes hebben weinig tot geen bereiding nodig, wel zo makkelijk.

Deze box is voor bedrijven helemaal zelf samen te stellen en te personaliseren.

Horeca

Speciaalbier verrijkt je assortiment en de vraag naar speciaalbier, zeker in de horeca, stijgt nog steeds razendsnel. De consument kiest steeds vaker voor lokale of juist internationale bieren die ambachtelijk worden gebrouwen. Het verhaal achter een biertje wordt steeds belangrijker!


Wij willen graag samen met jou als ondernemer meedenken over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf.
Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we in contact komen en vertel mij jouw verhaal.

Let's do business

Ben je benieuwd geworden wat de mogelijkheden op zakelijk gebied zijn?
Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Een belletje of mail mag natuurlijk ook altijd.

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Verzenden